Lägg till externa kontakter i min distributionsgrupp

Inkludera externa kontakter i en distributionsgrupp (kallas även för en distributionslista) så att personer utanför din organisation kan samarbeta och delta i projekt. Innan du börjar, se till att du redan har skapat en distributionsgrupp och lagt till externa kontakter i din adressbok.

1. Logga in på Exchange-administratörscentret . Använd din Microsoft 365-e-postadress och ditt lösenord (ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte här).
  2. Gå till mottagare och välj sedan grupper .
  3. Välj namnet på Distributionslistan ochRedigera pennknappen Redigera .
  4. I det nya fönstret väljer du medlemskap ochPlus Lägg till .
  5. Välj kontakterna och välj lägg till .
    Lägg till bredvid kontaktalternativ ovanför OK-knappen
  6. Välj OK .
  7. Dina nya kontakter finns nu under Medlemmar . Välj Spara för att stänga fönstret.