Lägg till externa kontakter i min distributionsgrupp

När du behöver personer utanför din organisation för att få e-postmeddelanden lägger du till dem som externa kontakter i en distributionsgrupp (kallas även en distributionslista).

Obligatoriskt: Innan du börjar, se till att du redan har skapat en distributionsgrupp och lagt till externa kontakter i din adressbok.
  1. Logga in på Exchange-administratörscentret . Använd din Microsoft 365-e-postadress och ditt lösenord (ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte här).
  2. Gå till mottagare och välj sedan grupper .
  3. Välj namnet på Distributionslistan ochRedigera pennknappen Redigera .
  4. I det nya fönstret väljer du medlemskap ochPlus Lägg till .
  5. Välj kontakterna och välj lägg till .
    Lägg till bredvid kontaktalternativ ovanför OK-knappen
  6. Välj OK .
  7. Dina nya kontakter listas nu under Medlemmar . Välj Spara för att stänga fönstret.