Lägg till externa kontakter i min distributionsgrupp

När du behöver personer utanför din organisation för att få e-postmeddelanden lägger du till dem som externa kontakter i en distributionsgrupp (kallas även en distributionslista).

Obligatoriskt: Innan du börjar, se till att du redan har skapat en distributionsgrupp och lagt till externa kontakter i din adressbok.
  1. Logga in på Exchange Admin Center (EAC). Använd din Microsoft 365-e-postadress och ditt lösenord (ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte här).
  2. Under Mottagare väljer du Grupper .
    mottagare utökats med grupper markerade
  3. Välj Distributionslista .
    fliken distributionslista markerad
  4. Under Gruppnamn väljer du namnet på din distributionsgrupp. Ett fönster öppnas längst till höger.
    gruppnamn markerat
  5. Välj Medlemmar och sedan Visa alla och hantera medlemmar . Du ser en lista över befintliga medlemmar.
  6. Välj Lägg till medlemmar och välj sedan den användare du vill lägga till i distributionsgruppen.
  7. Välj Lägg till . Du får en bekräftelse när ändringarna sparas.