Gå direkt till huvudinnehållet

GoDaddy Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Skapa en blockeringslista för kommentarer i WordPress

Du kan skapa en blockeringslista för kommentarer i WordPress, som automatiskt tar bort alla kommentarer som innehåller nyckelord, namn, URL: er, e-postadresser eller IP-adresser som du anger. Detta är ett effektivt sätt att förhindra skräppost från kommentarer.

  1. Logga in på WordPress
  2. Gå till Inställningar > Diskussion
  3. Rulla ner till avsnittet Kommentarsblockeringslista.
  4. Ange något av följande i rutan, ett objekt per rad:
    • Nyckelord eller fraser
    • Domäner eller webbadresser
    • Namn
    • E-postadresser
    • IP-adresser
  5. Rulla längst ner på sidan och klicka på Spara ändringar .

Mer information