Ändra vem som kan kommentera min WordPress-webbplats

På din WordPress-kontrollpanel kan du ange vem som kan kommentera dina inlägg och sidor för att förhindra skräppostkommentarer.

1. Logga in på WordPress.
  2. På menyn till vänster väljer du Inställningar > Diskussion .
  3. Markera eller avmarkera rutan bredvid följande alternativ i avsnittet Andra kommentarinställningar för att aktivera eller inaktivera dem:
    • Kommentarförfattaren måste fylla i namn och e-postadress .
    • Användare måste vara registrerade och inloggade för att kunna kommentera .
  4. Rulla längst ner på sidan och välj Spara ändringar .

När de här alternativen är aktiverade förhindrar de att spamrobotar och oregistrerade användare lämnar slumpmässiga kommentarer på din webbplats.