Få åtkomst till min E-post och Office-kontrollpanel

Logga in på din E-post och Office-kontrollpanel för att hantera inställningar och alternativ för ditt e-postkonto. Din E-post och Office-kontrollpanel är unik för GoDaddy-kontoinnehavare och är den plats där du byter lösenord, skapar vidarebefordringar, konfigurerar e-post på enheter och mycket mer.

Obs! Du kan även logga in direkt på ditt konto för Microsoft 365 i stället.

Logga in som kontoinnehavare

Om du är den huvudsakliga GoDaddy-kontoinnehavaren eller har tillgång till ett som ombud:

1. Gå till din E-post och Office-kontrollpanel.
  2. Ange ditt GoDaddy-användarnamn eller kundnummer och sedan ditt lösenord (Microsoft 365- eller -e-postadress och -lösenord kommer inte att fungera här).
  3. Välj Logga in. Du omdirigeras till kontrollpanelen för E-post och Office.

Som GoDaddy-kontoägare har du även åtkomst till kontrollpanelen för E-post och Office från sidan Mina produkter (rulla ner till E-post och Office och välj Hantera alla).

Logga in som användare

Om du har en e-postadress men inte har tillgång till GoDaddy-kontot:

1. Gå till din E-post och Office-kontrollpanel.
  2. Ange din e-postadress och ditt lösenord.
  3. Välj Logga in. Du omdirigeras till kontrollpanelen för E-post och Office.

Om du är kontoinnehavare och redan inloggad på din e-post kommer du att komma till kontrollpanelen för E-post och Office som användare. För att växla från användarvy till kontoägarvy rullar du ner och väljer Gå till inloggning för huvudsaklig kontoinnehavare.

Banderollen längst ner på kontrollpanelen för E-post och Office med en länk till kontoägarvyn.