|  Start
Hjälp

Kontohantering Hjälp

Set up Good As Gold

Set up a Good As Gold account to pay for GoDaddy products by wire transfer. For more information about Good As Gold requirements, see What is Good As Gold?

  1. Go to your GoDaddy Payment Methods page. You might be prompted to log in.
  2. Click Good As Gold and complete the on-screen fields.

Related steps

More info


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.