Se mina GoDaddy-kvitton

Vi håller koll på alla köp i kontots Orderhistorik. Följ de här stegen för att se och ladda ner dina GoDaddy-kvitton.

1. Gå till ditt GoDaddy Sidan Orderhistorik . Eventuellt får du en uppmaning att logga in.
  2. Listan visar inköpsnummer, datum och belopp. Använd alternativet Filter för att hitta ett bestämt kvitto.
  3. För att exportera till en CSV-fil väljer du kvittot och klickar på Exportera till CSV.
    välj kvitto
  4. Klicka på valfritt kvittonummer för att se fler detaljer, som fakturaadress, betalningsinformation och vilken vara köpet gäller. Om du behöver en papperskopia klickar du på Skriv ut till PDF.
    se kvittodetaljer