Säljer domäner med erbjudande / moterbjudande eller köp nu-annonser

GoDaddy Auctions® låter dig sälja domännamn med erbjudande / motbud eller köp nu-listor.

Med listor över erbjudande / moterbjudanden kan du låta köpare skicka in sina egna erbjudanden för dina domännamn. När en köpare lämnar ett erbjudande kan du antingen acceptera det, lämna ett motbjudande eller skicka listan till en 7-dagars offentlig auktion med köparens ursprungliga erbjudande som ett öppningsbud. För mer information, seVanliga frågor och svar om auktioner

När du accepterar ett erbjudande eller köparen accepterar ditt motbud, slutar försäljningen. Om du inkluderar ett köp nu-alternativ slutar försäljningen när en köpare accepterar köp nu-priset, eller när du eller en köpare accepterar ett erbjudande. Det finns ingen skyldighet att acceptera ett erbjudande.

För mer information om dina listningsalternativ, seOlika listningsalternativ i GoDaddy Auktioner .

1. Logga in på din GoDaddy-auktioner konto.
  2. Välj från toppmenyn Lista en domän . Sidan Lista en domän visas.

Notera: Om du inte har lagt till minst en betalningstyp i ditt GoDaddy-auktionskonto visas ett meddelande om konto ej hittat. Klick OK för att gå till sidan Mina inställningar. SerRedigera dina kontoinställningar för Go Daddy Auktioner för instruktioner om hur du lägger till en betalningstyp. När du är klar klickar du på Lista en domän för att återgå till sidan Lista en domän.

3. I Domän namn och Bekräfta domännamn fält, ange domännamnet du vill lista.
  4. Från Listningstyp , Välj Erbjudande / motbud , Erbjudande / motbud med Köp nu , eller Köp bara nu .
  5. I Lägg till information om listan avsnitt, fyll i tillämpliga fält:
    • Begärt pris - Ange det lägsta startbeloppet i USD. Du måste ange minst $ 10.

Notera: För att be mer än 50 000 USD för din domän måste du lista domänen som en Erbjudande / motbud med en Minsta erbjudande pris på $ 50 000, och du kommer att kunna motverka alla erbjudanden som mottagits med ditt högre pris.

• Köp nu Pris - Ange det belopp som en köpare omedelbart kan köpa domännamnet för.
    • Frivillig: Minsta erbjudande - Ange det lägsta belopp som en köpare kan erbjuda dig för domännamnet.
    • Kategori - Välj de kategorier du vill att ditt domännamn ska anges i.

Notera: Du får en gratis kategori med din lista och du kan köpa upp till fyra ytterligare kategorier.

• Frivillig: Inkluderar en webbplats - Välj det här alternativet för att inkludera din nuvarande livewebbplats i försäljningen av domännamnet. När det väljs visas en länk till webbplatsen i din annons.
    • Frivillig: Innehåller vuxeninnehåll - Välj det här alternativet om din webbplats innehåller vuxeninnehåll.
    • Frivillig: Beskrivning - Ange en beskrivning av det domännamn du anger. Om du har trafikdata för domännamnet kan du lägga till den i beskrivningen.
  6. Frivillig: I Öka synligheten avsnitt kan du öka ditt domännamns exponering med följande uppgraderingar:
    • Gör min lista till en hemsida - Välj för att lista ditt domännamn i avsnittet Funktionsannonser på auktionens startsida.
    • Gör min lista till en kategorisida - Välj för att lista ditt domännamn i avsnittet Kategoriannonser på motsvarande kategorisida.
  7. I Ta emot betalningar gör något av följande:
  8. I Avtal avsnittet, välj att du har läst och godkänt avtalet om allmänna användarvillkor, GoDaddy Auctions medlemsavtal och den nya prisstrukturen för GoDaddy Auctions.
  9. Klick Avsluta för att gå till kassan, eller klicka Skapa en annan lista för att lista ett annat domännamn innan du checkar ut.

Notera: Om du inte valde några uppgraderingsalternativ och du redan har ett GoDaddy Auctions-medlemskap behöver du inte gå vidare till kassan för att slutföra din annons.

Det kan ta upp till 72 timmar för GoDaddy Auctions att aktivera din annons.