Säljer domäner i en 7-dagars offentlig auktion

GoDaddy Auctions® låter dig lista ditt domännamn till salu i en 7-dagars offentlig auktion.

Du ställer in det begärda priset, vilket är det lägsta startbud som köpare kan ange för domännamnet. Potentiella köpare bjuder in och högstbydande vinner när auktionen avslutas. Du kan också ställa in ett reservpris så att domännamnet bara säljs om det vinnande budet uppfyller en tröskel.

Notera: Potentiella köpare kan inte se reservpriset, men de kan se att du har ställt in ett och om någon har uppfyllt det.

För mer information om dina listningsalternativ, seOlika listningsalternativ i GoDaddy Auktioner .

1. Logga in på din GoDaddy-auktioner konto.
  2. Välj från toppmenyn Lista en domän . Sidan Lista en domän visas.
  3. Notera: Om du inte har lagt till minst en betalningstyp i ditt GoDaddy-auktionskonto visas ett meddelande om konto ej hittat. Klick OK för att gå till sidan Mina inställningar. SerRedigera dina kontoinställningar för Go Daddy Auktioner för instruktioner om hur du lägger till en betalningstyp. När du är klar klickar du på Lista en domän för att återvända till sidan Lista över din domän.

4. I Domän namn och Bekräfta domännamn fält, ange domännamnet du vill lista.
  5. Från Listningstyp , Välj 7-dagars offentlig auktion .
  6. I Lägg till information om listan avsnittet, gör följande:
    • Startande budbelopp - Ange det lägsta startbudet i USD. Du måste ange minst $ 20.

Notera: För att lista ditt domännamn för mer än 50 000 USD måste du använda en typ av erbjudande / motbjudande. För mer information, seSäljer domäner med erbjudande / moterbjudande eller köp nu-annonser .

• Frivillig: Lägg till reservpris - Om du bara vill sälja domännamnet om det vinnande budet uppfyller en tröskel väljer du det här alternativet och anger sedan det lägsta belopp som du accepterar i USD.
    • Välj Auktionens sluttid - Välj det tidsintervall som auktionen ska avslutas inom.
    • Kategori - Välj de kategorier du vill att ditt domännamn ska anges i.

Notera: Du får en gratis kategori med din lista och du kan köpa ytterligare fyra kategorier mot en extra avgift.

• Frivillig: Inkluderar en webbplats - Välj det här alternativet för att inkludera din nuvarande livewebbplats i försäljningen av domännamnet. När det väljs visas en länk till webbplatsen i din annons.
    • Frivillig: Innehåller vuxeninnehåll - Välj det här alternativet om din webbplats innehåller vuxeninnehåll.
    • Frivillig: Beskrivning - Ange en beskrivning för det domännamn du anger. Om du har trafikdata för domännamnet kan du lägga till den i beskrivningen.
  7. Frivillig: I Öka synligheten avsnitt kan du öka ditt domännamns exponering med följande uppgraderingar:
    • Gör min lista till en startsida - Välj för att lista ditt domännamn i avsnittet Funktionsannonser på auktionens startsida.
    • Gör min lista till en kategorisida - Välj för att lista ditt domännamn i avsnittet Kategoriannonser på motsvarande kategorisida.
  8. I Ta emot betalningar gör något av följande:
  9. I Avtal avsnittet, välj att du har läst och godkänner alla relevanta avtal samt den nya prisstrukturen för GoDaddy Auctions.
  10. Klick Avsluta för att gå till kassan, eller klicka Skapa en annan lista för att lista ett annat domännamn innan du checkar ut.

Notera: Om du inte valde några uppgraderingsalternativ och du redan har ett GoDaddy Auctions-medlemskap behöver du inte gå vidare till kassan för att slutföra din annons.

Det kan ta upp till 72 timmar för GoDaddy Auctions att aktivera din annons.