Så här använder du din domän för att konfigurera ett e-postkonto

Med ett domänbaserat e-postkonto kan du visa vem du är med en unik e-postadress. Om du skapar ett e-postkonto för ditt företag med ditt domännamn får du en professionell e-postadress som inger förtroende hos dina kunder och bygger upp ditt varumärke.

Du verkar inte vara inloggad. Om du loggar in ovan (under Textikon) så slipper du utföra ett par steg i processen.

1. Gå till sidan Domäninställningar.
  2. Klicka på ett domännamn i listan och gå till sidan Domäninställningar.
    • Klicka på knappen Använd min domän:
    • Använd min domän

• Gå till Konfigurera ett e-postkonto och klicka på Konfigurera.
    • På sidan Professionell e-post väljer du ett e-postpaket som passar dina behov och klickar sedan på knappen Köp.
    • Gå igenom villkoren och slutför ditt köp.