Återställ min databas i Windows-värdtjänster

Du kan återställa en MySQL-databas från en säkerhetskopia om originalet har hackats eller skadats. Följ dessa steg för att återställa en MySQL-databas från den manuella säkerhetskopian som du skapar i Plesk.

Obligatoriskt: Det måste finnas minst en användare som har tilldelats MySQL-databasen innan den kan återställas med de här stegen.

OBS! Återställning av MS-SQL-databaser stöds inte.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Välj Webbhotell .
  3. Välj Hantera bredvid det Windows-värdkonto du vill använda.
  4. I kontrollpanelen för kontot väljer du Plesk Admin .
  5. Välj Databaser i navigering till vänster.
  6. Välj Importera dumpning . Fönstret Importera databasdump visas.
  7. Välj Ladda upp och sedan Bläddra för att välja ett ZIP-arkiv på din dator. Eller välj Importera för att välja en fil från katalogen.
  8. Välj Återskapa databasen och sedan OK .