Återställ min klassiska redigerare i WordPress

När WordPress version 5.0 släpptes introducerades ett nytt sätt att skapa och designa sidor. Om du föredrar den ursprungliga metoden för att skapa din WordPress-webbplats kan du installera ett insticksprogram som ger dig tillgång till klassisk redigerare.

1. Logga in på WordPress
  2. Klicka på Insticksprogram .
  3. Klicka på Lägg till nytt .
  4. Använd sökfältet och sök efter insticksprogrammet "Klassisk redigerare" .
  5. Klicka på Installera nu bredvid insticksprogrammet.
  6. Klicka på Aktivera .

Nu kan du redigera och skapa nya sidor med Klassisk redigerare .