Ta bort en ombudsanvändare från mitt konto

Som kontoägare kan du när som helst avbryta åtkomst för alla ombud.

OBS! Om du har bjudit in någon till ditt konto men din inbjudan inte accepteras inom 48 timmar förfaller inbjudan och du behöver inte följa de här stegen.

1. Gå till din GoDaddy ombudsåtkomst sida. Du kan uppmanas att logga in.
  2. I avsnittet Personer som har åtkomst till mitt konto väljer du Redigera bredvid namnet på den delegat du vill ta bort.
    klicka på redigera
  3. Gå till knappen Spara och välj Ta bort .