Redigerar auktioner i GoDaddy

Du kan redigera informationen för dina domännamnsförteckningar på GoDaddy Auktioner. Beroende på omständigheter och listningstyp begränsar vi dock vissa ändringar du kan göra.

Redigerar erbjudande / motbud eller köp nu-listningar

Du kan redigera en del uppgifter eller lägga till uppgraderingar. När någon har lagt fram sitt första erbjudande kan du inte ändra listningsinformationen.

Du kan inte ändra listningstypen till 7-dagars offentlig auktion. Om du får ett erbjudande om ett erbjudande / motbud kan du emellertid konvertera listningen till en 7-dagars offentlig auktion, som använder köparens erbjudande som öppningsbud. Mer information finns iVanliga frågor och svar om auktioner

Redigera erbjudande / moterbjudande eller köp nu-listningar

1. Logga in på GoDaddy Auktioner.
  2. Gå till Säljlista och välj Sälj .
  3. Klicka på Redigera för den lista som du vill uppdatera.
  4. Från Listningstyp kan du ändra din annons till Erbjudande / moterbjudande , Erbjudande / moterbjudande med Köp nu eller Endast köp nu .
  5. Redigera något av de tillgängliga fälten i avsnittet Lägg till listningsdetaljer:
    • Begärt pris - Ange minsta startbelopp i USD. Du måste ange minst 10 USD.

OBS! Om du vill lista ditt domännamn med ett högre pris än 50 000 USD måste du använda listningstypen Bud/motbud.

• Köp nu-pris - Ange det belopp som en köpare omedelbart kan köpa domännamnet för.
    • Lägsta erbjudande - Ange det minsta belopp som en köpare kan erbjuda dig för domännamnet.
    • Kategori - Välj de kategorier som ditt domännamn ska visas i.

OBS! Du får en gratis kategori med din annons och du kan köpa upp till ytterligare fyra kategorier.

• Inkluderar en webbplats - Välj det här alternativet för att inkludera din nuvarande, livewebbplats i försäljningen av domännamnet. När det väljs visas en länk till webbplatsen i din annons.
    • Innehåller innehåll för vuxna - Välj det här alternativet om din webbplats innehåller barnförbjudet innehåll.
    • Beskrivning - Ange en beskrivning för domännamnet du listar. Om du har trafikdata för domännamnet kan du lägga till den i beskrivningen.
  6. I avsnittet Öka synlighet kan du öka exponeringen för ditt domännamn med följande uppgraderingar:
    • Gör min lista till en startsida - Välj för att lista ditt domännamn i avsnittet Funktionslistor på auktionens startsida.
    • Gör min lista till en funktion i kategorisidan - Välj om du vill lista ditt domännamn i avsnittet Kategoriannonser på motsvarande kategorisida.
  7. I avsnittet Ta emot betalningar , från Insättningsbetalningar till , kan du välja ett annat konto att använda.
  8. I avsnittet Avtal väljer du att du har läst och godkänt Allmänna användningsvillkoren , Auctions®-medlemskapsavtalet och prisstrukturen för GoDaddy Auktioner.
  9. Klicka på Slutför.

OBS! Om du har valt några uppgraderingsalternativ måste du gå till kassan för att uppdatera din annons.

Redigera offentliga auktioner i 7 dagar

Du kan redigera en del uppgifter eller lägga till uppgraderingar.

Du kan inte ändra listningstypen eller höja ditt reservpris. När någon har lagt sitt första bud kan du inte ändra begärt pris.

För att redigera offentliga auktioner i 7 dagar

1. Logga in på GoDaddy Auktioner.
  2. Gå till Säljlista och välj Sälj .
  3. Klicka på Redigera för den lista som du vill uppdatera.
  4. Redigera något av de tillgängliga fälten i avsnittet Lägg till listningsdetaljer:
    • Begärt pris - Ange det lägsta startbudet i USD. Du måste ange minst 10 USD.

OBS! Du kan inte lista ditt domännamn för mer än 50 000 USD.

• Lägg till reservpris - Om du bara vill sälja domännamnet om det vinnande budet når ett gränsvärde väljer du det här alternativet och anger sedan det lägsta belopp som du accepterar i USD.
    • Kategori - Välj de kategorier som ditt domännamn ska visas i.

OBS! Du får en gratis kategori med din annons och du kan köpa ytterligare fyra kategorier mot en extra avgift.

• Inkluderar en webbplats - Välj det här alternativet för att inkludera din nuvarande, livewebbplats i försäljningen av domännamnet. När det väljs visas en länk till webbplatsen i din annons.
    • Innehåller innehåll för vuxna - Välj det här alternativet om din webbplats innehåller barnförbjudet innehåll.
    • Beskrivning - Ange en beskrivning för det domännamn du anger. Om du har trafikdata för domännamnet kan du lägga till den i beskrivningen.
  5. I avsnittet Öka synlighet kan du öka exponeringen för ditt domännamn med följande uppgraderingar:
    • Gör min lista till en hemsidefunktion - välj för att lista ditt domännamn i avsnittet Funktionslistor på startsidan för Auktioner.
    • Gör min lista till en funktion i kategorisidan - Välj om du vill lista ditt domännamn i avsnittet Kategoriannonser på motsvarande kategorisida.
  6. I avsnittet Ta emot betalningar , från Insättningsbetalningar till , kan du välja ett annat konto att använda.
  7. I avsnittet avtal markerar att du har läst och godkänt de allmänna villkoren i serviceavtalet, GoDaddy auktioner Medlemskapsavtalet, och prisstrukturen för GoDaddy auktioner.
  8. Klicka på Slutför.

OBS! Om du har valt några uppgraderingsalternativ måste du gå till kassan för att uppdatera din annons.