Redigera sidhuvud och sidfotstext i WordPress

Du kan använda standardredigeraren för WordPress för att redigera text på sidan, t.ex. sidhuvudet. Detta gör det även möjligt för dig att redigera kontaktuppgifter eller sociala länkar när de finns i sidfoten.

1. Öppna WordPress Editor .
  2. Klicka på Widgets till vänster och klicka sedan på avsnittet som innehåller texten du vill redigera enligt följande:
    • Rubriktext: Klicka på länken Hjälte.

Menyn till vänster visar nuvarande hjältext .

• Sidfotstext: Beroende på mallen klickar du på lämplig sidlänk .

De flesta mallar har mer än en sidfotslänk och de tillgängliga alternativen varierar beroende på vald mall.

OBS! Vanliga sidfotsavsnitt inkluderar kontaktinformation, sociala länkar och prenumeration på nyhetsbrev.

3. Gör lämpliga ändringar i de tillgängliga fälten och klicka sedan på Spara och publicera .