Ändra rubriken i WordPress

Du kan göra ändringar i PHP-koden manuellt i rubriken på din WordPress-webbplats. Detta gör att du kan ändra mer än bara texten som visas längst upp på dina sidor.

1. Lägg till ett underordnat tema innan du ändrar ett Wordpress-tema.
  2. Anslut till din webbplats med FTP .
  3. Navigera till katalogen / wp-content / themes .
  4. Öppna katalogen som innehåller det tema du vill arbeta med.
  5. Leta reda på filen header.php.
  6. Kopiera filen till rätt underordnad temakatalog.
  7. Redigera och uppdatera filen header.php i underkatalogen för underordnade teman.

Ändringar som görs i filen header.php i underkatalogen för underordnade teman har företräde direkt än den ursprungliga header.php .