Webbplatsverktyg Hjälp

Redigera produkter som har importerats från Square

När du har importerat Square-produkter till din Website Builder Onlinebutik kanske du vill ändra eller lägga till produktinformation. I nuläget är tvåvägssynkronisering mellan Square och Onlinebutik begränsad, men vi arbetar på att utöka möjligheterna.

OBS! Den här funktionen är inte tillgänglig för mobila enheter.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. När din butik visas klickar du på Hantera butik.
  3. Klicka på Butik och sedan på Alla produkter.
    klicka på Alla produkter
  4. Klicka på Snabbredigera på fliken Alla produkter. (Du behöver inte välja en viss produkt.)
    klicka på Snabbredigera
  5. För produkter som har importerats från Square klickar du på menyn Kategori för att använda dina kategorier i Onlinebutiken för produkten. (Håll ned Shift-tangenten för att välja flera kategorier.)
    välj från menyn Kategori
  6. Du kan lägga till information för Onlinebutiken i fälten med vit bakgrund, till exempel namn eller pris, men det synkroniseras inte tillbaka till ditt Square-konto. Gråmarkerade fält, som Antal, kan inte ändras i Onlinebutiken, utan bara i Square-kontot.
    välj från menyn Kategori

OBS! Onlinebutiken uppdaterar Antal var 15:e minut om ändringar upptäcks i ditt Square-konto. Om inga ändringar upptäcks kontrollerar Onlinebutiken fältet var 30:e minut, sedan var 45:e minut och sedan en gång i timmen.

7. Om du vill redigera fält som inte visas i Snabbredigera, som produktbeskrivning, klickar du på Spara. När vyn Alla produkter visas klickar du på namnet på någon av de importerade produkterna från Square (markerade i kolumnen Sales Channels [Försäljningskanaler]).
    klicka på En enda produkt
  8. Använd vyn för en enda produkt för att lägga till eller ändra informationen i något av fälten med vit bakgrund.
    redigera tillgängliga fält

OBS! Inventering av Square-produkter anges i ditt Square-konto och inte på fliken Inventory & Options (Lager och alternativ) i Onlinebutiken.

9. Klicka på Spara när du är klar.