Redigera anpassade värdnamn

Befintliga värdnamn kan när som helst redigeras i din DNS-zonfil . Värdnamn tilldelas alltid en IP-adress och det maximala antalet värdnamn som en domän kan ha bestäms av registret för domänändelsen.

Varning: Ändringar av värd för ett befintligt värdnamn kan få oväntade resultat, t.ex. att DNS slutar att lösa för domäner som för närvarande använder värdnamnet som en namnserver. Var försiktig och kontrollera dina inställningar innan du fortsätter.
  1. Logga in på din GoDaddy-domänportfölj. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj en enskild domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj en enda domän
  3. Välj DNS och sedan Värdnamn .
    välj fliken värdnamn
  4. Väljskärmdump av ikonen för redigering av en dns-post Redigera bredvid värdnamnet du behöver redigera.
  5. Redigera uppgifterna för ditt värdnamn.
    • Värd : Värdnamnet eller prefixet för värdnamnet utan domännamnet. Värden måste följa dessa begränsningar.
      • Endast alfanumeriska ASCII-tecken är tillåtna
      • Endast bindestreck-minus (& bindestreck) och period (& # 46;) specialtecken är tillåtna
      • Kan inte börja med bindestreck-minus (& bindestreck;)
    • IP-adress : IPv4-adressen som är associerad med värden.
      • Välj Lägg till IP-adress för att lägga till fler IP-adresser till detta värdnamn. Om du vill ta bort en ytterligare IP-adress väljer duskärmdump av ikonen för redigering av en dns-post Ta bort bredvid den specifika IP-adressen.
  6. Välj Spara för att tillämpa dina värdnamnsändringar. Om du ändrade värd måste du bekräfta ändringarna genom att välja Spara igen.