Redigera mina egna värdnamn

Om du registrerade värdnamn för att skapa namnservrar för ditt domännamn kan du redigera värdarna och deras motsvarande IP-adresser. Detta kommer att ändra hur dina anpassade namnservrar visas och var de lagras.

1. Logga in på ditt GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj ditt domännamn från listan för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Rulla ner till Ytterligare inställningar och klicka på Hantera DNS .
    välj hantera dns
  4. Rulla ner till Avancerade funktioner och klicka på Värdnamn .
    Värdnamn
  5. Klicka på. Bredvid värdnamnet du vill redigeraredigera dns-pennikonen pennikonen.
  6. Gör alla nödvändiga ändringar och klicka sedan på Spara .

OBS! Om det för närvarande finns domännamn som pekar mot dessa värdnamn kan du inte ta bort dem och eventuella ändringar som du gör kan påverka hur dessa domäner fungerar. Var försiktig och kontrollera dina inställningar innan du sparar ändringarna.

Det kan ta upp till 48 timmar innan alla ändringar börjar gälla.