Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Redigera mina anpassade värdnamn

Redigera dina befintliga värdnamn för att ändra de aktuella inställningarna. Ändringarna påverkar de relaterade namnserverinställningarna och alla domäner som för närvarande använder associerade namnservrar påverkas av dina ändringar. Var försiktig och kontrollera dina inställningar innan du tar bort värdnamn.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS för att komma åt din zonfil.
  4. Välj Värdnamn frånmer menyikon Meny Mer .
    välj sekundär dns
  5. Väljredigera dns-pennikonen pennikonen bredvid värdnamnet du behöver redigera.
  6. Gör dina ändringar och välj sedan Spara .

OBS! Du kommer inte att kunna ta bort värdnamn som för närvarande används av en annan domän. Alla ändringar som du gör kan påverka hur dessa domäner fungerar. Var försiktig och kontrollera dina inställningar innan du sparar ändringarna.