Redigera en DNS-mall

Redigera uppgifterna för dina DNS-mallar eller lägg till nya poster i en mall när som helst. Med mallar kan du lägga till flera DNS-poster samtidigt istället för att lägga till enskilda poster till varje domän.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj DNS > DNS-mallar .
    menyalternativet dns mallar
  3. Välj den bredvid den mall du vill användaredigera dns-mallikon Redigera mallikonen .
  4. Välj posten bredvid posten du behöver redigeraredigera dns-pennikonen pennikonen. Eller välj LÄGG TILL för att lägga till en ny post i mallen.
  5. Välj Spara när du har gjort ändringarna.

Det kan ta upp till 48 timmar innan dina DNS-ändringar börjar gälla globalt.