Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Redigera en CAA-post

CAA-poster (Certification Authority Authorization) används i din DNS-zonfil för att ange vilka certifikatutfärdare som får utfärda SSL-certifikat för en domän. När ett certifikat utfärdas måste alla offentligt betrodda certifikatutfärdare kontrollera och respektera CAA-poster. Information om CAA-post finns hos din SSL-leverantör.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS för att komma åt din zonfil.
  4. Välj Redigera bredvid den CAA-post du redigerar.
  5. Ange uppgifterna från din SSL-leverantör för din CAA-post:
    • Namn : Domänen eller underdomänen för CAA-posten. Skriv @ för att lägga CAA-posten på din rotdomän.
    • Flaggor : Ett osignerat heltal mellan 0 & ndash; 255.
    • Tagg : En ASCII-sträng som representerar identifieraren för egenskapen som representeras av posten. Detta anges vanligtvis som issue , issuewild eller iodef , beroende på dina specifika krav.
    • Värde : Värdet som är associerat med den valda egenskapstaggen.
    • TTL: Hur länge servern ska cacha information. Standardinställningen är 1 timme.
  6. Välj Lägg till post för att spara din nya CAA-post.

Relaterade steg

• Bristen på CAA-poster medger normal utfärdande av obegränsat certifikat och närvaron av en enda tom utfärdande- tagg förhindrar all utfärdande av certifikat.
  • Ta bort eller lägg till en CAA-post när som helst.