Redigera dina GoDaddy Auctions®-listningar

Lägg till uppgraderingar eller redigera dina domänuppgifter på GoDaddy Auktioner & reg ;. Vi begränsar vissa ändringar du kan göra beroende på typen av listning.

När någon lägger ett erbjudande för din domän kan du inte ändra begärt pris och inte heller ändra listningstypen förrän erbjudandet löper ut inom sju dagar. Om du emellertid får ett erbjudande om ett erbjudande / moterbjudande kan du konvertera det till en 7-dagars offentlig auktion , som använder köparens erbjudande som öppningsbud.

1. Logga in på dina GoDaddy Auktioner & reg; konto . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj Säljlista och sedan Sälj .
  3. Välj Redigera på den lista som du vill uppdatera.
    • Under Listningstyp kan du ändra din annons till Erbjudande / moterbjudande , Erbjudande / moterbjudande med Köp nu eller Endast köp nu .
    • Lägg till listningsinformation : Redigera något av de tillgängliga fälten.
    • Köp nu-pris : Ange det belopp som en köpare omedelbart kan köpa din domän för. Du måste ange minst $ 20 USD eller för att lista din domän för mer än $ 50 000 USD måste du använda Listing for Sale -listningstypen.
    • Lägsta erbjudande : Ange det minsta belopp som en köpare kan erbjuda dig för domänen. Du måste ange minst $ 20 USD.
    • Kategori : Välj den kategori du vill att din domän ska visas i rullgardinsmeny 1. Vi rekommenderar inte att du lägger till ytterligare kategorier i rullgardinsmenyerna 2-5 på befintliga listningar. Om du vill använda den här funktionen i en lista tar du bort den aktuella listningen och listar den på nytt när den här funktionen har lagts till.
    • Inkluderar en webbplats : Välj det här alternativet för att inkludera din nuvarande livewebbplats i försäljningen av domänen. När det väljs visas en länk till webbplatsen i din annons. Vi underlättar inte leverans av webbplatsinnehåll.
    • Innehåller innehåll för vuxna : Välj det här alternativet om din webbplats innehåller sexuellt innehåll. Vi underlättar inte leverans av webbplatsinnehåll.
    • Beskrivning : Ange en beskrivning för domänen du listar. Om du har trafikdata för domänen kan du lägga till den i beskrivningen.
    • Öka synligheten : Vi rekommenderar inte att du redigerar det här avsnittet på befintliga listningar. Om du vill lägga till en funktion på din hemsida eller utöka funktionen för sidkategori kan du försöka ta bort den aktuella listan och lista den på nytt med den här funktionen.
    • Ta emot betalningar : Från insättningsbetalningar till kan du välja ett annat konto att använda.
    • Avtal : Välj att du har läst och godkänna Allmänna användningsvillkoren, GoDaddy Auktioner & reg; Medlemskapsavtal och prisstrukturen för GoDaddy Auktioner & reg; .
  4. Välj Slutför , eller om du har valt några uppgraderingsalternativ går du vidare till kassan för att uppdatera din annons.

Du kan inte höja ditt reservpris eller ändra det begärda priset efter att någon har lagt ett bud.