Uppgradera till Premium DNS

Varje GoDaddy-konto levereras med standard-DNS för att hantera din zonfil. Uppgradera ditt konto till Premium DNS för avancerade DNS-funktioner som ger kraft, flexibilitet och en högre nivå teknisk support.

1. Logga in på ditt GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj ditt domännamn från listan för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Välj Hantera DNS under Ytterligare inställningar .
    välj välj hantera dns
  4. Välj Lägg till Premium DNS under Avancerade inställningar .
  5. Välj Till kassan och slutför köpet. Alla domäner i kontot som för närvarande använder GoDaddy-namnservrar pekar automatiskt till rätt premium-DNS-namnservrar.

Det kan ta upp till 90 minuter innan Premium DNS tillämpas på ditt konto.

Relaterade steg

Mer information

• Uppgradera din Premium-DNS ytterligare för att lägga till fler DNSSEC-aktiverade domäner. Gå till din produktsida , välj Domänprodukter och välj sedan Alternativ bredvid Premium DNS- produkten. Välj Uppgradera under alternativet för Premium DNS & # 43; Obegränsad och välj sedan Till kassan för att slutföra köpet.
  • Du kan bjuda in ett ombud för att hantera ditt Premium DNS åt dig.