Uppgradera till Premium DNS

Som standard medföljer Standard DNS till kontot, en basversion av DNS-hanteraren. Du kan uppgradera din Standard DNS till Premium DNS på ditt GoDaddy-konto. Premium DNS ger avancerade DNS-funktioner genom att lägga till kraft, flexibilitet och en högre nivå teknisk support.

1. Logga in på ditt GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutan bredvid domänerna och klicka sedan på Tilläggsprodukter i listrutan Mer.
  3. Välj fliken DNS i det nya fönstret.
  4. Välj paketdetaljer och klicka sedan på Lägg till.
  5. Välj Till kassan och slutför sedan ditt köp. Alla domäner som registrerats på kontot kommer automatiskt att peka på rätt premium DNS-namnservrar.

Det kan ta upp till 90 minuter innan Premium DNS tillämpas på ditt konto.