Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Uppgradera till Premium DNS

Varje GoDaddy-konto levereras med standard-DNS för att hantera din zonfil. Uppgradera ditt konto till Premium DNS för avancerade DNS-funktioner som ger kraft, flexibilitet och en högre nivå teknisk support.

1. Logga in på din GoDaddy- domänportfölj . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Väljalt-namn för bilden Alternativ för domänredigering bredvid din domän och välj sedan Redigera DNS . Du kan behöva rulla ner för att se alternativet Redigera DNS .
    skärmdump som visar alternativet för redigera dns
  3. Under avsnittet Premium DNS väljer du Lägg till Premium DNS .
  4. Slutför ditt köp vid kassan i kundvagnen.

Alla domäner som för närvarande är tilldelade till GoDaddy-namnservrar uppdateras automatiskt till lämpliga Premium DNS-namnservrar. De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.

Relaterade steg

• Med Premium DNS får du tillgång till avancerade DNS-inställningar, såsom Sekundär DNS och DNSSEC .
  • Uppgradera din Premium-DNS ytterligare för att lägga till fler DNSSEC-aktiverade domäner. Gå till din Mina produkter På sidan bläddrar du ner för att välja Domänprodukter och väljer sedan Alternativ bredvid Premium DNS- produkten. Välj Premium DNS & # 43; Obegränsad DNSSEC från alternativmenyn och välj sedan Uppgradera . Slutför köpet i kassan.