Uppgradera till Premium DNS

Varje GoDaddy-konto levereras med standard-DNS för att hantera din zonfil. Uppgradera ditt konto till Premium DNS för avancerade DNS-funktioner som ger kraft, flexibilitet och en högre nivå teknisk support.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS under Ytterligare inställningar .
  4. Under avsnittet Premium DNS väljer du Lägg till Premium DNS .
  5. Du kommer att omdirigeras till kassan där du kan slutföra köpet.

Alla domäner i kontot som för närvarande använder GoDaddy-namnservrar uppdateras automatiskt till dina nya Premium DNS-namnservrar. De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.

Relaterade steg

• Med Premium DNS får du tillgång till avancerade DNS-inställningar, såsom Sekundär DNS och DNSSEC .

Mer information

• Uppgradera din Premium-DNS ytterligare för att lägga till fler DNSSEC-aktiverade domäner. Gå till din produktsida , välj Domänprodukter och välj sedan Alternativ bredvid Premium DNS- produkten. Under Premium DNS & # 43; Obegränsat , välj Uppgradera . Slutför köpet i kassan.
  • Bjud in en ombud att hantera Premium DNS och andra domäninställningar åt dig.