Packa upp filer till WordPress med SSH

När du inte har tillgång till en filhanterare är det nödvändigt att kunna packa upp filer från SSH.

Varning: Informationen i den här artikeln är ett avancerat material som vi gör tillgängliga som en tjänst. Observera att du är ansvarig för att följa anvisningarna nedan. Kundtjänst kan inte hjälpa till med dessa ämnen.
  1. Anslut till din värdtjänst med FTP .
  2. Ladda upp din .tar.gz-fil eller .zip.
  3. Aktivera SSH på ditt värdtjänstkonto. ( Värdtjänster / cPanel / Hanterade WordPress- bloggar).
  4. Anslut till din server eller delade värdtjänstkonto med SSH ,
  5. Navigera till katalogen som innehåller den zippade filen.
  6. Använd något av följande kommandon beroende på om du laddade upp en .tar.gz- eller .zip-fil

Uppdatera kommandot / kommandona enligt följande:

tjära -xvzf source.tar.gz -C destination /
    • source.tar.gz är namnet på din .tar.gz fil
    • destination är namnet på mappen där du vill extrahera filerna
    unzip source.zip -d destination /
    • source.zip är namnet på din .zip-fil
    • destination är namnet på mappen där du vill extrahera filerna