Outlook för Mac 2016: Konfigurera e-post

När du har konfigurerat din e-post kan du lägga till den i Outlook för Mac 2016.

Om du har ett företagskonto eller ett företagskonto med Premium, kan du ladda ned den senaste versionen av Outlook.

1. Starta Outlook.
  2. Klicka på Verktyg och sedan på Konton...
  3. Klicka på Nästa i startguiden. Om startguiden inte öppnas automatiskt klickar du på +, och väljer Exchange.
  4. Ange din e-postadress och lösenord.
  5. Markera Configure automatically (Konfigurera automatiskt) och klicka sedan på Add Account (Lägg till konto).
  6. Klicka på Tillåt.