Lägg till min Microsoft 365-e-postadress i Outlook på Mac

Steg 3 i serien Konfigurera mitt Microsoft 365-konto.

Lägg till ditt Microsoft 365-e-postmeddelande i Outlook för Mac. Då är du redo att skicka och ta emot e-post från din dator.

Den här videon är en del av instruktionsvideor för inställning av e-post .

1. Öppna Outlook. Har du inte appen? Så här laddar du ner det .
    Outlook App-ikon med blått kuvert med vita O
  2. Om du är en ny användare väljer du Lägg till e-postkonto och hoppar sedan till steg 4. Annars väljer du Verktyg och sedan Konton .
    Välj Verktyg och sedan Konton
  3. Välj plustecknet (+) och sedan Lägg till ett konto .
    Välj plustecknet och lägg sedan till ett konto
  4. Ange din e-postadress och välj sedan Fortsätt .
    • Du kan få en sida med konton hittade. Om den e-postadress som du ställer in visas i listan väljer du den. Annars väljer du Lägg till andra för att fortsätta.Lägg till ett konto, ange e-postadress och fortsätt
  5. Ange dina e-postlösenord och välj sedan Logga in . Du kan behöva välja din kontotyp som Arbete eller skola , inte Privatperson , för att fortsätta.
    Ange ditt e-postlösenord och välj logga in
  6. Om din administratör har aktiverat multifaktorautentisering (MFA) ska du verifiera ditt konto eller konfigurera Authenticator-appen .
  7. Du får frågan om du vill lägga till ytterligare ett konto. Tryck på Klar för att gå till din Outlook-inkorg.
    lägg till ett annat konto eller välj klart för att gå till inkorgen

Ditt Microsoft 365-e-postmeddelande finns nu i din Outlook för Mac och nu är du redo!