Office 365 från GoDaddy Hjälp

Outlook 2016 (Mac): Set up email

När du har konfigurerat din e-post kan du lägga till den i Outlook för Mac 2016.

Om du har ett företagskonto eller ett företagskonto med Premium kan du ladda ned den senaste versionen av Outlook.

1. Starta Outlook.
  2. If Then
    This is your first time setting up an email address Click Exchange
    You have already set up an email address 1. Click Tools
    2. Click Accounts
    3. Click +
    4. Select Exchange
  3. Ange din e-postadress och lösenord.
  4. Markera Configure automatically (Konfigurera automatiskt) och klicka sedan på Add Account (Lägg till konto).
  5. Klicka på Tillåt.