Omdirigera min WordPress-webbplats till HTTPS för Plesk-värdtjänster

Om du har ett säkert certifikat (SSL) på din WordPress-webbplats kan du automatiskt omdirigera besökare till den skyddade (HTTPS) versionen av din webbplats för att se till att deras information skyddas.

OBS! Det finns flera insticksprogram för WordPress som kan omdirigera din URL automatiskt efter att du har installerat ditt SSL-certifikat. För hjälp med WordPress-insticksprogram, se wp.org

Hur du omdirigerar trafik beror på vilken typ av värdtjänster som du har.

WordPress installerat på Plesk / Windows-värdtjänster

1. Logga in på din WordPress-adminpanel.
  2. Klicka på Inställningar och sedan på Allmänt .
  3. Ändra din WordPress-webbadress och webbadress från http://coolexample.com till https://coolexample.com och klicka på Spara ändringar .
  4. Skapa en web.config-fil i mappen httpdocs
  5. Infoga koden nedan i din web.config- fil och spara filen.
    <configuration><system webserver=""><rewrite><rules><clear></clear><rule name="Redirect to https" stopprocessing="true"><match url="(.*)"></match><conditions><add input="{HTTPS}" pattern="off" ignorecase="true"></add></conditions><action type="Redirect" url="https://{HTTP_HOST}{REQUEST_URI}" redirecttype="Permanent"></action></rule><rule name="Main Rule" stopprocessing="true"><match url=".*"></match><conditions logicalgrouping="MatchAll"><add input="{REQUEST_FILENAME}" matchtype="IsFile" negate="true"></add><add input="{REQUEST_FILENAME}" matchtype="IsDirectory" negate="true"></add></conditions><action type="Rewrite" url="index.php/{R:0}"></action></rule></rules></rewrite></system></configuration>