Om .PAGE-domäner

Charleston Road Registry (d / b / a Google Registry) är sponsor och backend-leverantör för tillägget .PAGE.

SSL-krav

.PAGE är ett säkert namnområde som kräver HTTPS för att din webbplats ska kunna laddas i de flesta webbläsare. Detta kan uppnås genom att köpa ett SSL-certifikat och tilldela det till ditt .PAGE-domännamn och webbplats.

Vem kan registrera .PAGE-domäner?

Vem som helst kan registrera .PAGE-domäner enligt först till kvarn-principen.

Registreringsbegränsningar

När du registrerar en .PAGE-domän måste du följa specifika krav.

• Måste innehålla: 2–63 tecken
  • Kan använda : Bokstäver (az-tecken), siffror (0-9) och bindestreck (utom i domännamnets tredje eller fjärde tecken)
  • Kan inte använda : Specialtecken (t.ex. & och #)
  • IDN : stöds

Funktioner

Återbetalningar

Mer information om återbetalningar, se vår återbetalningspolicy De flesta domäner följer standardåterbetalningsvillkoren , men vissa domäner kan ha undantag eller är kanske inte återbetalbara alls. Läs informationen under Produkter med särskilda återbetalningsvillkor > Domännamnsregistreringar / förnyelser och produkter berättigar inte till återbetalning .

Namnserverkrav

• Måste använda : 1-13 namnservrar
  • Kan använda : DNSSEC , IPv4, IPV6
  • Kan inte använda : Vanity namnservrar