Om .DEV-domäner

Charleston Road Registry (d / b / a Google Registry) är sponsor och backend-leverantör för .DEV-tillägget.

SSL-krav

.DeV-tillägget är ett säkert namnområde, så du behöver HTTPS och ett SSL-certifikat för att din webbplats ska kunna laddas på de flesta webbläsare. På grund av dessa SSL-krav har GoDaddys domänomdirigering inte stöd för .DEV-domäner. För att vidarebefordra din domän måste du peka domänen till en värdtjänst eller vidarebefordran som använder ett SSL-certifikat. För att göra det enklare innehåller din .DEV-registrering ett gratis Standard SSL-certifikat som är giltigt i ett år. Du kan läsa mer om hur du aktiverar ditt SSL-certifikat här

Vem kan registrera .DEV-domäner?

Vem som helst kan registrera .DEV-domäner enligt först till kvarn-principen.

Registreringsbegränsningar

När du registrerar en .DEV-domän måste du följa specifika krav.

• Måste innehålla: 2–63 tecken
  • Kan använda : Bokstäver (az-tecken), siffror (0-9) och bindestreck (utom i domännamnets tredje eller fjärde tecken)
  • Kan inte använda : Specialtecken (t.ex. & och #)
  • IDN : stöds

Funktioner

Återbetalningar

Mer information om återbetalningar, se vår återbetalningspolicy De flesta domäner följer standardåterbetalningsvillkoren , men vissa domäner kan ha undantag eller är kanske inte återbetalbara alls. Läs informationen under Produkter med särskilda återbetalningsvillkor > Domännamnsregistreringar / förnyelser och produkter berättigar inte till återbetalning .

Namnserverkrav

• Måste använda : 1-13 namnservrar
  • Kan använda : DNSSEC , IPv4, IPV6