Godkänn min registrerares kontaktuppdateringar

Om din domänsekretess har inaktiverats och du uppdaterade domänregistrerarens organisation, för- eller efternamn eller e-postadress måste du godkänna dessa uppdateringar. När domänsekretess har aktiverats behöver du inte godkänna ändringar av din kontaktinformation för domänen.

Välj fliken som matchar innehållsfältet som du uppdaterade.

När du ändrar registrerarense-postadress skickar vi e-postmeddelandet med godkännande till den aktuella registrerarens e-postadress som är listad på domännamnet. Vi skickar också godkännandet till kontots e-postadress om de skiljer sig. När du har godkänt uppdateringen från den aktuella registrerarens e-postadress skickar vi ettslutgiltigt godkännande via e-post till den uppdaterade e-postadressen.

1. Leta reda på och öppna godkännandemeddelandet med ämnesraden Granska och godkänn uppdateringen av domänregistreraren.
  2. Välj Granska och godkänn uppdateringen för att öppna en ny flik i webbläsaren.
  3. Granska uppdateringarna av kontaktinformationen för att verifiera att allt stämmer.
  4. Välj dina inställningar för 60 dagars lås på domänöverföring:
  5. Välj Ja, uppdatera kontoinformation.
  6. Ett ytterligare godkännandemeddelande skickas nu till den nya registrerarens e-postadress med ämnesraden Godkännande krävs: Du håller på att skaffa en eller flera domäner till.
  7. Välj Granska och godkänn uppdateringen för att öppna en ny flik i webbläsaren.
  8. Granska uppdateringarna av kontaktinformationen för att verifiera att allt stämmer.
  9. Välj Spara.

Det kan ta upp till 90 minuter innan den nya kontaktinformationen visas i ditt konto och WHOIS.

När du ändrar registrerarensorganisation, förnamn, eller efternamn skickar vi e-postmeddelandet med godkännande till den aktuella registrerarens e-postadress som är listad på domännamnet. Vi skickar också godkännandet till kontots e-postadress om de skiljer sig. På så sätt kan du godkänna ändringar även om du inte har tillgång till e-postadressen på din domän.

1. Leta reda på och öppna godkännandemeddelandet med ämnesraden Granska och godkänn uppdateringen av domänregistreraren.
  2. Välj Granska och godkänn uppdateringen för att öppna en ny flik i webbläsaren.
  3. Granska uppdateringarna av kontaktinformationen för att verifiera att allt stämmer.
  4. Välj dina inställningar för 60 dagars lås på domänöverföring:
  5. Välj Ja, uppdatera kontoinformation.

Det kan ta upp till 90 minuter innan den nya kontaktinformationen visas i ditt konto och WHOIS.