Min e-post har konfigurerats - vad nu?

Grattis! Du har skapat din e-postadress, lagt till en återställnings-e-postadress och konfigurerat din e-postadress på din telefon eller dator. Ditt e-postmeddelande är nu konfigurerat och redo att användas. Så här gör du!

Rekommenderade uppgifter

Här är några vanliga uppgifter som andra kunder gjort efter e-postkonfigurationen.

Få ut det mesta av Microsoft 365

Om du har köpt en Business- eller Business Premium Microsoft 365-plan har du tillgång till ytterligare Microsoft 365-appar för din mobil och dator. Granska Microsoft 365-planalternativ .