Flytta WordPress manuellt till en annan mapp

Du kan behöva flytta WordPress från en mapp till en annan i samma värdtjänstkonto. Det är verkligen möjligt, men det tar några fler steg än att bara flytta filerna.

Förberedelse

Dessa steg bör vidtas innan du flyttar din webbplats:

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. ( Behöver du hjälp med att öppna din produkt? ).
  2. I WordPress-admin väljer du Inställningar på menyn och klickar på Allmänt .
  3. De allmänna inställningarna för din WordPress-webbplats inkluderar adressen den använder, ändra följande genom att lägga till eller ta bort mappen du flyttar till eller från:
    • WordPress-adress (URL): (t.ex. http://www.coolexample.com/newfolder ).
    • Webbplatsadress (URL): (t.ex. http://www.coolexample.com/newfolder ).
  4. Spara ändringarna.
  5. Detta bör få din WordPress-administratör att visa ett 404-fel. Du är redo att flytta innehållet!

Flytta innehållet

Dessa steg beskriver hur du flyttar ditt innehåll till en annan mapp:

1. Anslut till din värdtjänst med FTP .
  2. Navigera till mappen som innehåller din WordPress-webbplats.
  3. Markera alla filerna och ladda ner dem till din lokala dator.
  4. Byt till din mapp dit du vill flytta din WordPress-webbplats inom din FTP-klient.
  5. Ladda upp dina WordPress-filer till den här mappen.
  6. Testa din webbplats genom att navigera till den nya webbadressen.

OBS! Om du hoppade över förberedelsestegen måste du uppdatera WordPress-adressen och webbplatsadressen manuellt genom att utföra enDatabas Sök och ersätt för att uppdatera WordPress-adressen och webbplatsadressen.