Lösa problem med unika webbadresser i WordPress

Om du har problem med unika webbadresser i din WordPress®-installation kan du eventuellt lösa problemet genom att aktivera en annan inställning för unika webbadresser och sedan aktivera den ursprungliga inställningen igen.

Lösa problem med unika webbadresser

1. Logga in på din WordPress-administratörspanel.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Klicka på Unika webbadresser i menyn Inställningar.
  4. Notera vilken typ av unika webbadresser som du använder i nuläget.
  5. Välj en annan inställning för unika webbadresser än den du använder i nuläget och klicka sedan på Spara ändringar.
  6. Välj din ursprungliga inställning för unika webbadresser och klicka sedan på Spara ändringar.

Om det inte löser problemet med din WordPress-installation, se WordPress-artikeln Använda unika webbadresser.