Logga in till min E-post och Office-kontrollpanel?

Logga in till din E-post och Office-kontrollpanel för att gå direkt till inställningar och alternativ för ditt e-postkonto.

Stegen är olika beroende på din kontotyp. E-postkontoägare och e-postanvändare använder olika uppgifter när de loggar in (e-postanvändare inkluderar administratörer som e-postkontoägaren har ställt in).

E-postkontoägare

1. Gå till din E-post och Office-kontrollpanel.
  2. Ange ditt GoDaddy användarnamn (eller kundnr) och lösenord.
  3. Välj Logga in.

Som GoDaddy-kontoägare har du även åtkomst till din E-post och Office-kontrollpanel från sidan Mina produkter när du är inloggad.

E-postanvändare

1. Gå till din E-post och Office-kontrollpanel.
  2. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Office 365.
  3. Välj Logga in.