Logga in till min E-post och Office-kontrollpanel?

Logga in på din E-post och Office-kontrollpanel för att gå direkt till inställningar och alternativ för ditt e-postkonto. Din E-post och Office-kontrollpanel är den plats där du byter lösenord, skapar alias, konfigurerar e-post på enheter och mycket mer.

Kontoinnehavare

Det här gäller dig om du har ett GoDaddy-konto eller har tillgång till ett som ombud.

1. Gå till din E-post och Office-kontrollpanel.
  2. Ange ditt GoDaddy användarnamn (eller kundnr) och lösenord.
  3. Välj Logga in.

Som GoDaddy-kontoägare har du även åtkomst till din E-post och Office-kontrollpanel från sidan Mina produkter när du är inloggad.

Användare

Det här gäller dig om du har ett e-postkonto men inte har tillgång till GoDaddy-kontot.

1. Gå till din E-post och Office-kontrollpanel.
  2. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Microsoft 365.
  3. Välj Logga in.

Om du redan är autentiserad till din e-post kommer du att ha samma vy som en användare. För att växla från användarvy till kontoägarvy följer du länken längst ner på kontrollpanelen.