Lista domäner på GoDaddy Auktioner från Domänhanteraren

Du kan lista aktiva domännamn på GoDaddy Auktioner från Domänhanteraren.

Obs! Du kan inte lista en domän via din mobila enhet. Du kan inte lista domännamn som förfaller inom 90 dagar, inaktiva domännamn eller internationaliserade domännamn. En lista över de domänändelser som stöds finns i Vilka domäner kan jag sälja på auktionswebbplatsen?

1. Logga in på din Mina Produkter-sida.
  2. Klicka på fliken Mina produkter om du inte kommer dit direkt:
  3. Fliken Mina produkter

4. Klicka på Hantera alla:
  5. Hantera alla

6. Gå till menyn Köp och sälj och välj Listningar i GoDaddy Auktioner.
  7. Klicka på fliken Lista en domän högst upp på sidan.
  8. Gå till avsnittet Lista en domän, skriv namnet på den domän du vill lista och fyll sedan i följande fält:
    • Listningstyp – Den typ av auktion som du vill skapa för domännamnet.
    • Minsta erbjudande – Startbudet som du vill använda för auktionen.
    • Kategori – Kategorin som du vill använda för domännamnet.
    • Beskrivning – En beskrivning av listningen.
  9. Välj den typ av synlighet du vill ha och ange sedan hur du vill ta emot betalningar.
  10. Läs de Allmänna användningsvillkoren och välj Jag har läst och samtycker till … om du godkänner dem.
  11. Klicka på Slutför