Lista domänauktioner på hemsidan för GoDaddy Auktioner

Ett sätt att ge din domän maximal exponering är att köpa alternativet Hemsida för närvarande, som visar din domän på startsidan för GoDaddy Auktioner.

GoDaddy Auktioner genererar slumpmässigt en ny lista över aktuella listningar varje gång sidan uppdateras. Om antalet aktuella listningar överstiger antalet tillgängliga platser på hemsidan roterar GoDaddy Auktioner listorna för att se till att alla listningar visas på sidan. Du kan köpa alternativet Hemsida för alla listningstyper. För mer information om listningstyper, seOlika listningsalternativ i GoDaddy Auktioner .

OBS! Du kan inte lista domännamn som går ut inom 90 dagar, inaktiva domännamn eller internationaliserade domännamn. För en lista över domännamnstillägg som stöds, seVilka domäner kan jag sälja på auktionswebbplatsen?

Informationen i den här artikeln gäller inte premiumlistor. Mer information finns iVad är premiumlistor? .

För att lista domännamnsauktioner på startsidan för GoDaddy Auktioner

1. Logga in på ditt GoDaddy Auktioner- konto.
  2. Från den översta menyn väljer du Lista en domän . Sidan Lista en domän visas.
  3. Fyll i fälten enligt anvisningarna.
  4. Välj Gör min lista till en hemsidafunktion ....
  5. Läs och acceptera de allmänna användningsvillkoren och GoDaddy Auktions medlemskapsavtal.
  6. Klicka på Slutför och fortsätt till kassan.

OBS! Om du vill att en befintlig lista ska bli en hemsidafunktion rekommenderar vi att du tar bort den befintliga listningen och omlistar domänen med önskade uppgraderingar.