Lista min domän på GoDaddy Auktioner

Lista din domän på GoDaddy Auktioner & reg; ger dig möjlighet att köpa ytterligare uppgraderingar som att presentera din domän på GoDaddy Auktioner & reg; hemsida. Du kan gå tillbaka och redigera din annons om du behöver göra ändringar. Domäner som går ut inom 90 dagar, inaktiva domännamn och internationella domäner kan inte listas.

1. Logga in på dina GoDaddy Auktioner & reg; konto . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj Lista en domän .
    auktioner - lista en domän
  3. Under Lista en domän anger du den domän du noterar på GoDaddy Auktioner & reg ;, och anger sedan den igen för att bekräfta.
  4. Välj listningstyp i listrutan .
    • Erbjudande / moterbjudande
    • Erbjudande / moterbjudande med Köp nu
    • Köp endast nu
    • 7-dagars offentlig auktion
  5. Lägg till information för listningstypen .
    • Ange priset eller köp ett reservpris (det lägsta priset du accepterar) för din domän:
      • Erbjudande / moterbjudande : Ange minsta möjliga erbjudande.
      • Erbjudande / moterbjudande med Köp nu : Ange det lägsta erbjudandet du accepterar samt priset för att köpa domänen.
      • Endast köp nu : Ange det pris som du vill acceptera för att köpa domänen nu.
      • 7-dagars offentlig auktion : Ange startbudbeloppet, reservpriset (detta belopp måste vara uppfyllt för att din annons ska kunna säljas) och auktionens sluttid.
    • Välj de kategorier du vill att din domän ska visas i. Du får en gratis kategori med listan i listrutan 1 och kan köpa upp till fyra ytterligare kategorier i rullgardinsmeny 2-5.
    • Välj valfria inställningar för din annons.
      • Inkluderar en webbplats : Välj det här alternativet för att inkludera din nuvarande livewebbplats i försäljningen av domänen. När det väljs visas en länk till webbplatsen i din annons. Vi underlättar inte leverans av webbplatsinnehåll.
      • Innehåller innehåll för vuxna : Välj det här alternativet om din webbplats innehåller sexuellt innehåll. Vi underlättar inte leverans av webbplatsinnehåll.
      • Beskrivning : Ange en beskrivning av domänen du listar. Om du har trafikdata kan du lägga till den i beskrivningen.
  6. Öka domänsynligheten genom att köpa funktionen för att visa din annons på startsidan eller kategorisidan . Din domän visas endast på hemsidan under den tid som listningstypen gäller. Om du vill lägga till den här funktionen i en befintlig lista försöker du ta bort den och återlista om domänen.
  7. Välj hur du vill få betalningar.
    • Sätt in betalningar till : Välj ett befintligt konto att ta emot betalningar.
    • Lägg till en betalningstyp : Skapa ett nytt betalkonto .
  8. Välj att du har läst och godkänna Allmänna användningsvillkor, GoDaddy Auktioner & reg; Medlemskapsavtal och prisstrukturen för GoDaddy Auktioner & reg; .
  9. Välj Slutför eller välj Skapa en annan annons för att visa fler domäner.

Det kan ta upp till 72 timmar för GoDaddy Auktioner & reg; för att aktivera din lista. Om din domän inte är registrerad på ditt GoDaddy-konto måste ditt domänägarskap verifieras först. Du kan snabba upp tiden för godkännande av domän genom att lägga till en TXT-post i din domän.