Lägga till, ta bort och ordna sidor

Med Website Builder version 6 kan du lägga till och publicera så många webbsidor som ditt konto tillåter. Du kan även ta bort sidor som du inte längre behöver. För att bättre organisera sidan kan du ändra i vilken ordning dina sidor ska visas och välja att inte publicera vissa sidor.

OBS! Om ditt konto använder ett domännamn med ändelsen .mobi kan du bara lägga till mobila sidor. Du kan inte lägga till vanliga sidor. Mer information om att lägga till mobila sidor finns i

.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Gå till Produkter-listan, klicka på Webbplatsverktyg och sedan på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  3. Klicka på Designa dina sidor.
  4. Klicka på Sidor och välj sedan Lägg till sidor.
  5. Välj vilken typ av sida som du vill lägga till och gå sedan igenom stegen:
    • Tom sida — Lägg till en sida utan innehåll genom att klicka påTom sida.
    • Förskapad sida — Lägg till en sida med innehåll från en förskapad mall genom att gå till menyn Kategori och sedan välja en kategori. Välj en förskapad sida i menyn Sida.
    • Kopia av befintlig sida — Lägg till en kopia av en befintlig sida genom att välja kopian.
    • Fotosida — Lägger till en sida optimerad för ett bildgalleri.
    • Bloggsida — Lägger till en sida optimerad för en blogg.
  6. Klicka på Lägg till sida.
  7. Ange en titel i fältet Titel på sidan.
  8. Välj en sida att kopiera i menyn Kopiera navigering från.
  9. Välj Inkludera i sidnavigering om du vill lägga till sidan i webbplatsens navigeringsmeny.

OBS! Lägg till flera sidor genom att klicka på Lägg till sida igen och fyll i fälten.

10. Klicka på OK.

Ta bort flera sidor

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Gå till Produkter-listan, klicka på Webbplatsverktyg och sedan på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  3. Klicka på Avsluta Designer om du arbetar i Webbplatsskaparen.
  4. Välj Organize Site (Ordna webbplats) i menyn Hantera.
  5. Klicka på det röda X:et bredvid sidorna som du vill ta bort och klicka sedan på OK för att bekräfta borttagningen.

OBS! Ta bort en gästbokssida genom att klicka på kugghjulsikonen till vänster på sidan och välja Inaktivera gästbok.
    Klicka på Inaktivera gästbok

Ta bort en sida

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Gå till Produkter-listan, klicka på Webbplatsverktyg och sedan på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  3. Välj den sida som du vill ta bort i menyn Hoppa till sida:. Webbplatsskaparen öppnas.
  4. Välj den sida som du vill ta bort om du arbetar i Webbplatsskaparen.
  5. Klicka på Ta bort sida i menyn Sidor.
  6. Klicka på OK för att bekräfta borttagningen.

Ordna sidor

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Gå till Produkter-listan, klicka på Webbplatsverktyg och sedan på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  3. Klicka på Avsluta Designer om du arbetar i Webbplatsskaparen.
  4. Välj Organize Site (Ordna webbplats) i menyn Hantera.
  5. Ändra ordning på dina sidor genom att välja och dra sidor i den ordning som du vill att de ska visas.
  6. Ställ in en av sidorna som startsida genom att välja sidan och sedan klicka på Gör den här sidan till startsida.
  7. Uteslut en sida från att publiceras genom att välja sidan och sedan klicka på Publicera inte den här sidan.
  8. Ändra egenskaper för en sida genom att välja sidan och sedan göra följande:
    • I fältet Navigeringstitel anger du namnet som du vill visa på knappen som länkar till den.
    • I fältet Webbläsartitel anger du namnet som du vill visa i webbläsare.
    • I fältet Rubriktitel anger du en rubrik för sidan.
    • I fältet Filnamn anger du ett namn som ska visas i sidans URL.
    • För att automatiskt återställa navigeringsknapparna till att visa ändringarna väljer du Återställ standardnavigering.

OBS! Detta skriver över alla inställningar eller undernavigering som du har lagt till via sidan Redigera navigering.

9. Klicka på OK.
  10. Bekräfta ändringarna genom att klicka på OK.