Ändra flera produkter

När du lägger till fler produkter i din butik kan du spara tid att kunna byta flera på en gång. Du kan till exempel ändra pris, kategori och namn på flera produkter i samma fönster.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Klicka på fliken Produkter och sedan på Alla produkter .
    Klicka på produkter under fliken produkter.
  4. Klicka på Snabbredigering .
    Klicka på Massredigera för att göra ändringar.
  5. Du har möjlighet att ändra varje produkts namn, SKU, synlighet, pris, försäljningspris, kvantitet och kategori för alla produkter på samma skärm.
    Fyll i information för eventuella många produkter som du vill.
  6. När du är klar med ändringarna klickar du på Spara .