Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägga till en blogg på min webbplats

Lägg upp nytt innehåll på din blogg för att engagera besökare och bygga auktoritet. Tips, iögonfallande foton, goda recept eller branschinsikter - blogginlägg behöver inte vara långa. Konsistens räknas mer än perfekt: Poängen är att få din webbplats att sticka ut i den digitala publiken.

Den här videon är en del av instruktionsvideor för Lägga till avancerade funktioner i Webbplatsverktyget.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Gå till den sida och plats där du vill lägga till dina blogginlägg på din webbplats och lägg till ett avsnitt .
  5. Sök efter avsnittet Blogg. Du kan bara lägga till ett bloggavsnitt per sida. Om du inte ser ett tillgängligt bloggavsnitt rullar du tills du hittar det, för sedan muspekaren över det och använd pilarna för att flytta det uppåt eller nedåt.
  6. Redigera titeln på bloggen på webbplatsen. Välj avsnittet Blogg och använd redigeringspanelen till höger för att även redigera titeln på bloggen, layout, accentfärg och bakgrundsbild. När du har lagt till minst ett blogginlägg kan du även välja vilken eller vilka kategorier som ska visas.
  7. Välj Externt bloggflöde om du vill visa blogginlägg från någon annanstans på din webbplats. Ange webbadressen för den bloggen.
  8. Välj Klar .
  9. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranskning för att se resultaten och när du är redo att göra ändringarna synliga för allmänheten kan du publicera din webbplats.