Lägg till Visual Form Builder till en WordPress-sida

När du har konfigurerat Visual Form Builder och skapat ett formulär kan du lägga till det på en sida eller ett inlägg på din WordPress-webbplats.

1. Logga in på WordPress
  2. Klicka på Sida eller Skicka i det vänstra navigeringsfältet, beroende på var du vill placera kontaktformuläret
  3. Redigera sidan eller inlägget där du vill ha kontaktformuläret
  4. Klicka på knappen Lägg till formulär
  5. Välj det formulär du skapade i listrutan
  6. Klicka på Infoga formulär för att placera formulärwidgeten på önskad plats
  7. Klicka på knappen Publicera eller Uppdatera för att spara dina ändringar.

Nu kan du besöka ditt formulär och testa för att kontrollera att det fungerar som det ska.

Du kan behöva ta upp till en halvtimme innan e-postmeddelanden skickas in