Lägg till kontaktformulär 7 på en WordPress-sida

Efter den första konfigurationen av kontaktformulär 7 måste du lägga till det på din sida eller ditt inlägg innan besökarna kan se det.

1. Logga in på WordPress
  2. Klicka på Kontakt i det vänstra navigeringsfältet
  3. I listan med blanketter letar du upp kortkolumnen för ditt formulär
  4. Kopiera all text, inklusive hakparenteser
  5. Klicka på Sida eller Skicka i det vänstra navigeringsfältet, beroende på var du vill placera kontaktformuläret
  6. Leta reda på sidan eller inlägget som du vill uppdatera och klicka på Redigera
  7. Klistra in den kortkod du kopierade överallt där kontaktformuläret ska visas när det har publicerats
  8. Klicka på knappen Uppdatera för att spara dina ändringar.

Du kan nu få e-post via ditt kontaktformulär.

OBS! Du kan behöva ta upp till en halvtimme innan e-postmeddelanden skickas in.