Lägg till pengar i Good As Gold

Med Good As Gold kan du överföra pengar direkt mellan ditt bankkonto och vårt och spara ett belopp för framtida köp.

Obligatoriskt: Om det här är din allra första överföring av Good as Gold kräver vi en minsta insättning på 100 USD. Efter din första överföring är minsta insättning $ 5USD.

Utför betalningar på följande sätt:

Om du inte anger ditt kundnummer i referensfältet (Referens: KUNDNUMMER) kommer ditt kontos kredit fördröjas på obestämd tid.

Mottagarens banknamn: JPMorganChase Bank
Bankens adress: 270 Park Avenue, New York, NY 10017, USA
Kontonamn: GODADDY.COM, LLC
Kontonummer: 580706823
Routingnummer för överföring: 021000021
ACH-routingnummer: 124001545
SWIFT-kod: CHASUS33
Referens: KUNDNUMMER