Lägg till min Microsoft 365-e-postadress i Apple Mail på iPhone eller iPad

Steg 3 i serien Konfigurera mitt Microsoft 365-konto.

Lägg till din Microsoft 365-e-postadress i Apple Mail-appen på din iPhone eller iPad. Sedan kan du skicka, ta emot och organisera e-postmeddelanden.

Den här videon ingår i serien Så här gör du för att konfigurera e-post.

1. Öppna inställningar kugghjul inställningsmeny-inställningarna.
  2. Klicka på E-post och sedan på Konton. Beroende på iOS-version kan du behöva trycka på Lösenord och konton.
    Tryck på Konton i E-post
  3. Tryck på Lägg till konto.
    Tryck på Konton i E-post
  4. Tryck på Microsoft Exchange.
    Tryck på Microsoft Exchange i menyn
  5. Ange din e-postadress och en kort beskrivning (t.ex. namnet på ditt företag eller typ av e-post), och tryck sedan på Nästa.
    Ange e-postadress, beskrivning och tryck på Nästa
  6. Tryck på Logga in för att bekräfta att du vill använda ditt Microsoft Exchange-konto.
    Tryck på Logga in för att logga in på ditt Exchange-konto
  7. Ange ditt e-postlösenord och tryck sedan på Logga in. Du kan behöva välja kontotyp som Arbete eller skola, inte Privat, för att kunna fortsätta.
    Ange ditt e-postlösenord och logga in
  8. Om din administratör aktiverat flerfaktorautentisering (MFA) kan du verifiera ditt konto eller konfigurera autentiseringsappen.
  9. (Valfritt) Om Microsoft inte hittar ditt konto kan du bli ombedd att ange dina uppgifter manuellt:
    • E-post: Ange din e-postadress för Microsoft 365
    • Lösenord: Ditt e-postlösenord för Microsoft 365
    • Server: outlook.office365.com (det här är obligatoriskt)
    • Domän: Det här kan lämnas tomt
    • Användarnamn: Ange din e-postadress för Microsoft 365
  10. Tryck på Nästa. Du kan bli ombedd att välja Samtyck å din organisations vägnar, vilket gör det möjligt för Microsoft 365 och mail-appen att arbeta tillsammans. Tryck på Acceptera.
  11. Tryck på Spara. Du kan gå tillbaka hit och uppdatera inställningarna när du vill.
    Granska inställningarna och tryck på Spara

Det var allt! Du kommer att se ditt Microsoft 365-konto under Konton.