Office 365 från GoDaddy Hjälp

Lägg till min Office 365-e-postadress till min iPhone

Inledning | Steg 1 | Steg 2 | Steg 3 | Steg 4 | Sammanfattning

För att lägga till din Office 365-e-postadress till e-postapp Mail i iPhone behöver du ha tillgång till din Office 365-e-postadress och ditt lösenord.

1. Tryck på Inställningar och sedan på Lösenord och konton.
  2. Tryck på Lägg till konton.
    Tryck på Lägg till konto i Lösenord och konton
  3. Tryck på Exchange.
    Tryck på Exchange
  4. Ange din e-postadress och en kort beskrivning (t.ex. namnet på ditt företag eller typ av e-post.
  5. Tryck på Nästa.
    Ange e-postadress, företagsbeskrivning och tryck på Nästa
  6. Tryck på Logga in för att bekräfta att du vill Logga in på ditt Exchange-konto med Microsoft?
    Tryck på Logga in på ditt Exchange-konto
  7. Ange ditt Lösenord och tryck på Logga in.
    Ange ditt Lösenord och tryck på Logga in

OBS! Om Microsoft inte hittar ditt konto så kan du bli ombedd att ange dina uppgifter manuellt:

Användarnamn = din Office 365-e-postadress
    Lösenord = ditt lösenord till Office 365-e-post
    Intern URL (Server) = outlook.office365.com
    Extern URL (Domän) = outlook.office365.com

8. Tryck på Nästa. Du kan ombedjas välja Samtyck åt din organisation. Det gör att Office 365 och e-postappen Mail kan samarbeta. Tryck på Acceptera.
  9. Tryck på Spara (Du kan gå tillbaka hit och uppdatera inställningarna när du vill).
    Granska inställningarna och tryck på Spara
  10. Det var allt, du kommer att se ditt Office 365-konto under Konto.
    Nu visas Office 365-e-postkontot under Konto

Bra, din e-postadress finns nu på din e-postapp Mail på din iPhone och allt är klart! Om du vill lägga till din e-post på en annan enhet kan du gå tillbaka till följande steg: steg 3 för andra e-postkontoinstruktioner. Om allt är klart kan du gå vidare till nästa steg.

Steg 4, nu kan du skicka ditt första mejl!

Mer information

Vanliga problem med att konfigurera e-post på en mobil.