Lägg till min Office 365-e-postadress i Mail på iPhone eller iPad

Steg 3 i serien Konfigurera mitt Office 365-konto.

Lägg till din Office 365-e-postadress i Mail-appen på din iPhone eller iPad. Sedan kan du skicka, ta emot och organisera e-postmeddelanden.

Du kan titta på ett kort videoklipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Gå till Inställningar på din iPhone eller iPad och tryck på E-post.
  2. Tryck på Konton.
    Tryck på Konton i E-post
  3. Tryck på Lägg till konto.
    Tryck på Konton i E-post
  4. Tryck på Microsoft Exchange.
    Tryck på Microsoft Exchange i menyn
  5. Ange din e-postadress och en kort beskrivning (t.ex. namnet på ditt företag eller typ av e-post) och tryck sedan på Nästa.
    Ange e-postadress och företagsbeskrivning och tryck på Nästa
  6. Tryck på Logga in för att bekräfta att du vill använda ditt Microsoft Exchange-konto.
    Tryck på Logga in för att logga in på ditt Exchange-konto
  7. Ange ditt lösenord och tryck på Logga in. (Du kan behöva välja din kontotyp som Arbete eller Skola för att fortsätta.)
    Ange ditt lösenord och tryck på Logga in

Obs! Om Microsoft inte hittar ditt konto kan du bli ombedd att ange dina uppgifter manuellt:

E-post = din Office 365-e-postadress
    Lösenord = ditt lösenord för din Office 365-e-postadress
    Server = outlook.office365.com (detta krävs)
    Domän = detta kan lämnas tomt
    Användarnamn = din Office 365-e-postadress

8. Om din administratör har aktiverat multifaktorautentisering (kallas även tvåstegsverifiering) måste du verifiera ditt konto.
  9. Tryck på Nästa. Du kan bli ombedd att välja Samtyck åt din organisation. Det gör att Office 365 och Mail-appen kan samarbeta. Tryck på Acceptera.
  10. Tryck på Spara. Du kan gå tillbaka hit och uppdatera inställningarna när du vill.
    Granska inställningarna och tryck på Spara
  11. Det var allt! Du kommer att se ditt Office 365-konto under Konton.
    Nu visas Office 365-e-postkontot under Konton

Visa mig

Mer information

Vanliga problem med att konfigurera e-post på en mobil.