Lägg till min Microsoft 365-e-postadress i Outlook 2010 (Windows 7)

Om du vill lägga till din Microsoft 365-e-postadress i Outlook 2010 måste du installera en programuppdatering för att göra den kompatibel.

Office 2010 nådde sitt stöd den 13 oktober 2020. Dessutom slutade supporten för Windows 7 den 14 januari 2020. Besök Microsoft Support för mer information.

1. Gå till Microsoft © Download Center . Hämta och installera uppdateringen och starta sedan Outlook 2010. (Du kan behöva logga in på Outlook igen med din Microsoft 365-e-postadress och lösenord.)
  2. Välj Arkiv > Lägg till konto .
  3. sidan Automatiska kontoinställningar anger du följande:
    • Ditt namn : För- och efternamn
    • E-postadress : Microsoft 365-e-postadress
    • Lösenord / Skriv lösenord på nytt: Microsoft 365 e-postlösenord
  4. Välj Nästa . Ange ditt lösenord igen om du blir ombedd att göra det. Eller om Outlook inte kan lägga till din e-postadress kan du bli ombedd att ange din Inkommande och utgående serverinformation (POP / IMAP-inställningar) .
  5. Välj OK . Om du har mer än en Outlook-profil ombeds du att välja om du vill ha en profilfråga när du öppnar Outlook eller om du vill logga in direkt på den här profilen.
  6. Välj Slutför . Dina e-postmeddelanden bör börja visas i din inkorg.
  7. Bekräfta genom att skicka ett testmeddelande till dig själv och svara på det när det har kommit till din inkorg.