Lägg till min Microsoft 365-e-postadress i Gmail på Google Pixel

Steg 3 i serien Konfigurera mitt Microsoft 365-konto.

OBS! Vi rekommenderar att du använder Outlook-appen för Android . Om du vill hämta Outlook använder du telefonens kamera för att skanna den här QR-koden.
Outlook QR-kod

Lägg till ditt Microsoft 365-e-postkonto i Gmail på din Google Pixel-enhet (Android). Sedan kan du skicka och ta emot e-post för företag från din telefon.

1. Öppna Gmail.
    • Nya användare: Lägg till en e-postadress .
      Tryck på lägg till e-postadress
    • Befintliga användare: Välj Konto och tryck på Lägg till ett annat konto .
      Tryck på lägg till konto
  2. Välj Exchange och Microsoft 365 .
    Välj Exchange och Microsoft 365
  3. Ange din Microsoft 365- e- postadress och tryck på Nästa .
    Tryck på lägg till konto
  4. Ange ditt lösenord och tryck på Nästa .
    Tryck på lägg till konto
  5. Obs! Du kan behöva välja din kontotyp som arbete eller skola för att fortsätta.

6. Om multifaktorautentisering (MFA) är aktiverad följer du anvisningarna för att konfigurera ett av de tillgängliga alternativen eller verifierar ditt konto med din befintliga MFA-metod. Om säkerhetsinställningar är aktiverade konfigurerar du MFA i Microsoft Authenticator-appen.
  7. När ditt konto är klart trycker du på Klar .
    Tryck på lägg till konto
  8. Om du vill se din inkorg trycker du på Ta mig till Gmail . Du kan komma åt dina profilinställningar för att uppdatera ditt visningsnamn eller mobilsignatur.
    Tryck på lägg till konto

Mer information

Vanliga problem med att konfigurera e-post på en telefon