Lägg till kreditkort i ditt GoDaddy-konto

Du kan lägga till kreditkort i kontot, så att dina produkter kan förnyas och du kan göra köp.

  1. När du är inloggad i ditt konto, klicka på Kontoinställningar och sedan på Betalningsmetoder.
  2. Klicka på Lägg till betalningsmetod längst ner på listan över betalningsmetoder.
  3. Fyll i fälten på skärmen.

Nästa steg


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.