Lägg till externa kontakter i min adressbok

När du kommunicerar med personer utanför din organisation (t.ex. partners eller kunder) lägger du till dem i organisationens adressbok som delade kontakter.

Obligatoriskt: Du behöver administratörsbehörighet för att lägga till delade kontakter. Mer information finns i administratörsroller från Microsoft.
  1. Logga in på Exchange-administratörscentret . Använd din Microsoft 365-e-postadress och ditt lösenord (ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte här).
  2. Gå till mottagare och välj sedan kontakter .
    mottagarna i panelen till vänster om kontakterna
  3. Välj Ny > E-postkontakt .
    Lägg till plustecken öppnas i den nedrullningsbara menyn med alternativet E-postkontakt
  4. I det nya fönstret anger du kontaktens information och väljer Spara .
  5. Kontakten finns nu i listan. VäljRedigera pennknappen Redigera .
  6. I det nya fönstret väljer du kontaktinformation , organisation och / eller mejltips för att lägga till mer information om kontakten. Välj Spara efter varje alternativ du uppdaterar.
    Under alternativet för visningsnamn, allmänt, kontaktinformation, organisation och E-posttips