Lägg till externa kontakter i min adressbok

När du kommunicerar med personer utanför din organisation (t.ex. partners eller kunder) lägger du till dem i organisationens adressbok som delade kontakter.

Obligatoriskt: Du behöver administratörsbehörighet för att lägga till delade kontakter. Mer information finns i administratörsroller från Microsoft.
  1. Logga in på Exchange-administratörscentret . Använd din Microsoft 365-e-postadress och ditt lösenord (ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte här).
  2. Under Mottagare väljer du Kontakter .
    mottagare utökats med kontakter markerade
  3. Välj Lägg till en e-postkontakt .
    lägg till en markerad e-postkontakt
  4. Under Konfigurera grundinformation anger du kontaktens information. Visningsnamn , alias och extern e-postadress krävs.
  5. Välj Nästa.
  6. (Valfritt) Under Konfigurera e-postkontaktinformation anger du eventuell ytterligare kontaktinformation eller organisationsinformation som du vill lägga till i din kontakt.
  7. Välj Nästa.
  8. Granska e-postkontaktinformationen och välj Skapa . Ett bekräftelsemeddelande visas när kontakten har skapats.
  9. Välj Klar . Den nya kontakten visas.