Lägg till en sida eller privat sida på min webbplats

Varje sida visar upp till 20 avsnitt , men med färre sektioner kan besökare se allt i en kort rullning.

Se en kort video om det här längre ner på sidan.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Redigera webbplats.
  4. När du är i din webbplatsbyggare väljer du Hantera sidor .
    välj Lägg till i sidor och navigationspanel
  5. Välj Lägg till .
  6. Ny sida väljs automatiskt, men här är vad de andra två alternativen gör om du behöver:
    • Länk till extern webbplats låter dig lägga till en länk till någon annanstans din sidhuvud och / eller sidfot.
    • Rullgardinsmenyn låter dig skapa ett menyalternativ för att samla liknande sidor under.
  7. Skriv din Sidans titel . Behåll din navigeringsfält enkelt med korta sidnamn som klargör vad de innehåller. Välj lämpliga växlar. Din nya sida kan läggas till i både sidhuvudet och sidfoten om du vill (eller varken). Om din sida inte visas under navigering kan du fortfarande länka till den från andra sidor eller skicka direktlänken till andra.
    • Visa i Navigation får det att visas i toppen, rubriknavigering.
    • Sidfot visar en länk till sidan längst ner på varje sida.
    • Privata sidor är som vanliga sidor förutom att de bara är synliga för medlemmar. Vilken sida som helst utom din startsida kan vara en privat sida. Lära sig mer om hantera privata sidor.
  8. När du är klar väljer du Skapa sida .
  9. Den nya sidan har inget innehåll, så välj Lägg till avsnitt och börja lägga till innehåll till din nya sida.
  10. Dina ändringar sparas automatiskt. Använda sig av Förhandsvisning för att se resultaten och när du är redo att offentliggöra ändringarna, använd Publicera till publicera din webbplats .

Visa mig

Den här videon är Lektion 2 i How-To-serien för Avancerad design och media i webbplatsbyggare

Den här videon är Lektion 3 i How-To-serien för Avancerad design och media i webbplatsbyggare