Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägg till en lista med alternativ för en produkt

Lägg till en lista med alternativ för en produkt om du erbjuder alternativ som färger eller storlekar.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen eller butiken.
  3. Öppna dina produkter från din Kontrollpanel:
    • I Website Builder går du till Butik och väljer Produkter .
    • I Premium-onlinebutiken går du till Produkter och väljer Produkter .
  4. Välj namnet på den produkt du vill uppdatera.
  5. På produktsidan väljer du fliken Inventering och Alternativ och i avsnittet Alternativ väljer Skapa Option.
  6. Skriv alternativtiteln (till exempel Storlek eller Färg ). När du har skapat de första alternativen visas de här alternativen automatiskt i menyn.
  7. Skriv förstahandsvalet i rutan Val. Om texten till exempel är "Storlek" skriver du in "Medium".
  8. Om du vill lägga till fler alternativ för det här alternativet väljer du Skapa alternativval och upprepar föregående steg. Välj Klar när du har angett alla alternativ.
  9. Om du vill ändra ordning på alternativen väljer du raderna bredvid alternativnamnet och drar rutan i önskad ordning.
    Ändra alternativ ordning animerad gif
  10. Ange SKU , pris och försäljningspris för varje alternativ.
  11. Välj Spara . Dina ändringar uppdateras automatiskt, du behöver inte publicera din webbplats igen.